kettingslot art 4-sterren met 150cm pro-tect

Met een lengte van maar liefst 150 centimeter is het vanaf nu mogelijk om jouw motor, scooter, brommer of fiets stevig aan objecten langs de weg te bevestigen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lantaarnpaal, verkeersbord, hekwerk of reling. Het ijzersterke slot van het merk Pro-tect wordt geleverd met drie sleutels zodat je er twee als reserve kunt bewaren. De ketting wordt beschermd door een stevige hoes die het staal voor stof, vocht en weersinvloeden behoed. De kleur van de hoes is zwart waarop met blauwe letters de merknaam Pro-tect is te lezen.

Zie hier gehele overzicht ART 4 sloten

IJzersterke bescherming

Dit kettingslot is gemaakt van ontzettend sterk staal dat meerdere keren gehard is voor extra bescherming. Er is gekozen voor de best beschikbare materialen en dat is ook de stichting ART niet ontgaan. Deze stichting test alle sloten die op de markt komen uitvoerig op zowel stevigheid als duurzaamheid en wordt herkend door vrijwel iedere verzekeraar. Op een schaal van vijf sterren heeft dit kettingslot dan ook een waardering van vier sterren gekregen waardoor het geschikt is in combinatie met verreweg de meeste verkeringen tegen diefstal. Controleer dit wel even in je polisvoorwaarden voordat je tot aanschaf over gaat!

De beste beugelslot voor je scooter kun je hier kopen online

Uitgebreid assortiment beschikbaar

Het is mogelijk dat er in jouw polisvoorwaarden staat dat een slot met minder sterren ook voldoende is. In dat geval kun je verder kijken in onze webshop en wellicht is een goedkoper slot ook afdoende. Aan de andere kant zouden er ook vijf sterren kunnen worden gevraagd maar ook dan zul je in ons assortiment een geschikt slot vinden. Je slot goed onderhouden en zo het gebruiksgemak verhogen en de levensduur verlengen? Ook voor een goede slot spray kun je bij ons terecht en wanneer je deze meteen met het slot mee laat komen bespaar je jezelf ook nog eens extra verzendkosten.