AP Suspension update mei 2018

AP Suspension is een Duits bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige schokdempers, kwalitatieve sportonderstellen, en andere auto-onderdelen. Het bedrijf is een dochteronderneming van WEITEC en daarom vertrouwen veel mensen op de hoogwaardige producten van AP Suspension. In korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend merk dat wereldwijd op de markt actief is.

Producten

AP Suspension fabriceert voornamelijk drie producten: schokdempers, veren en schroefsets. Alle deze producten zijn specifiek voor wielophangingsystemen. Alle producten zijn gerenommeerd en ten alle tijden voorzien van het TÜV kwaliteitscertificaat. Dit certificaat garandeert de superieure kwaliteit. Deze hoge kwaliteit kan AP Suspension bereiken door niet alleen de beste materialen te gebruiken maar ook aandacht te schenken en het sportieve uiterlijk van de producten, de hoge mate van comfort die de producten bieden en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Aanbevolen: zie hier het complete overzicht AP schroefsets

Een compleet pakket

Omdat AP Suspension niet slechts 1 product aanbiedt, kan je met de verschillende producten een compleet pakket in huis halen. Het is mogelijk om verschillende merkonderdelen met elkaar te combineren, maar dit wordt eigenlijk nooit echt aangeraden. De onderdelen van AP Suspension zijn erg gewild en daar is een reden voor. De componenten zijn namelijk hoogwaardig en worden met de grootste zorgvuldigheid in elkaar gezet. Het bedrijf maakt namelijk geen gebruikt van lopende band-werk en je kan er dus zeker van zijn dat als je verschillende producten koopt, elke product duurzaam en veilig in gebruik is. Zo vormen de producten niet alleen een compleet pakket maar heb je hem ook nog voor een goede, gunstige prijs.
Dat Duitse bedrijven uitblinken in kwaliteitsonderdelen voor auto’s, motoren en andere voertuigen zal wellicht geen verassing zijn. Wat misschien wel verwonderlijk is, is dat AP Suspension niet in slechts 1 productgroep uitblinkt. Daarom kan je met een gerust hart een compleet pakket aanschaffen en hier jarenlang van genieten.

Voor alle Belgen die verhuist zijn naar het Verenigd Koninkrijk, niet getreurd, AP Suspension kun je nu ook gemakkelijk vanuit de UK bestellen. Bekijk hier de Extreme-Carstyling AP Suspension UK shop. Ook daar gratis verzending.